At Power-Packer we are always looking for talented people, whether you are just starting your career or are a proven professional, a specialist or an all-rounder.

Below our current openings are shown.

Global Account Manager Trucks

Ben jij een strategische Global Account Manager die gesprekspartner wil zijn voor Power-Packer, Weasler en CrossControl’s grootste klant Volvo? Wil je werken in een interessante, multiculturele, internationale omgeving waar geen dag hetzelfde is? Wil jij lange termijnrelaties met je klanten voor diverse producten en technologieën en werken bij een informeel bedrijf met groeiambitie? Dan zoeken we jou!

 

Wat ga je doen?

Jouw werkgebied is de hele wereld, waarbij het zwaartepunt in Scandinavië ligt. Jouw klanten zijn aansprekende truck en equipment fabrikanten waarvoor jij relatiemanager bent en bij wie jij namens Power-Packer, Weasler en CrossControl waarde toevoegt. Je plant je afspraken vanuit Oldenzaal en bent ongeveer 30% van je tijd op pad. De rest van de tijd ben je in gesprek met de (global) interne stakeholders die samen met jou de nieuwe producten voor en samen met jouw klanten ontwikkelen. Jij bent binnen de global overkoepelende organisatie (Actuant) de stem van de klant. Daarvoor maak je met je global account team je eigen strategische accountplannen en neem je deel in internationale, multidisciplinaire projecten.

Continue Reading

Regional Business Controller

 

Power-Packer Europa BV te Oldenzaal is een internationaal opererende productie onderneming en onderdeel van het Amerikaanse, beursgenoteerde Actuant.  Onlangs is door Actuant een proces gestart voor het afsplitsen van het  segment Engineered Components & Systems (EC&S) waar Power-Packer onderdeel van is. Het doel van deze afsplitsing is gericht op een verdere groei en ontwikkeling van het EC&S segment.

Voor Power-Packer zijn wij op zoek naar een Regional Business Controller.

Continue Reading

Senior Supply Chain Analyst

Ben jij een kei in het optimaliseren van (logistieke) processen? Ben jij kartrekker van verbeterprojecten en wordt jij enthousiast van logistieke uitdagingen? Hou je van werken in een dynamische omgeving waar je internationale contacten hebt en je volop kunt ontwikkelen? Wil je werken bij een organisatie waar FUN en PRIDE deel uitmaken van de kernwaarden?

Wat ga je doen?

In de rol van Senior Supply Chain Analyst ben je dagelijks bezig met de ontwikkeling, implementatie en optimalisering van de logistieke en supply chain processen en tools. Dit doe je samen met een team van 5 collega's die je adviseert, waar je werkmethodes en procedures mee uitwerkt en indien nodig deze medewerkers coacht en traint. Je hebt een tactisch/operationele rol op de afdeling waarin je deze 5 collega’s ook aanstuurt (20% leidinggeven). In deze rol rapporteer je aan je Manager Logistics.

Continue Reading

Choose your country

Power-packer africa south-america north-america europe north-asia south-asia australia

Power Packer Europa BV - P.O. Box 327 - 7570 AH Oldenzaal - The Netherlands - Tel: +31 541 584 500 - Fax: +31 541 51 00 44